Tuesday, June 24, 2008

Lateral thinking

This puzzle is called Lateral Thinking.

Scroll down slowly and be honest to yourself.

Think like a wizard . . .

Q 1.

Man
---------
board


Ans. = man overboard
Okay, let's see if you've got the hang of it.







Q2.

stand
------------
i




Ans. = I understand



OK . . .
Got the drift ?

Let's try a few now and see how you fare ?






Q3.

|r|e|a|d|i|n| g|






Ans. = reading between the lines





Q4.
r
road
a
d




Ans. = cross road


Not having a good day now, are you ? Redeem yourself.




Q5.

cycle
cycle
cycle







Ans. = tricycle


Not easy to figure out ha!







Q6.

---------
M.D.
Ph.D.








Ans. = two degrees below zero



C'mon give it a little thought! !


Q7.

knee
------------
light








Ans. = neon light
( knee - on - light )



U can prove u r smart by getting this one.






Q8.

ground
------------ ---
feet feet feet feet feet feet











Ans. = six feet underground



Oh no, not again ! !






Q9.

He's X himself







Ans. = he's by himself



Now u messing up big time.




Q10.

ecnalg







Ans. = backward glance


Not even close! !




Q11.

death ..... life








Ans. = life after death


Okay last chance ............ ......




Q12.

THINK








Ans. = think big ! !




And the last one is real fundoo - - -








Q13.

ababaaabbbbaaaabbbb ababaabbaaabbbb. ..




Ans. = long time no 'C'

1 comment:

  1. ha ha ha !! thats cool!! i just got one or two right.

    ReplyDelete